Erin, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Şanlıurfa’da yaklaşık 5 yıl valilik görevini başarıyla sürdüren Abdullah Erin, büyükşehir belediye başkan adayı gösterildiği Mardin’de seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Erin, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Mardin İl Teşkilatıyla birlikte işyerlerini ziyaret eden Ak Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erin, beklenti ve talepleri dinledi. Vatandaşlara karanfilde veren Başkan Adayı Erin, “Bugün halkımız ve esnafımızla buluştuk. İl teşkilatımızla birlikte vatandaşlarımızla hemhal olmaya çalıştık. Esnafımızın beklenti ve taleplerini alıyoruz. Kadim kentimizin geleceği için yapmamız gereken çok şey var biliyoruz.” dedi.

Başkan Adayı Erin, “Vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Mardin'e değer katacak vizyon projelerimizle İnşallah kısa süre içinde Mardin'imizi hak ettiği seviyeye taşımakta kararlıyız. Ziyaretlerimizde, halkın her kesiminden insanların gözlerindeki umudu görmek, motivasyon kaynağı oluyor. 31 Mart gecesi, sandıklardan güçlü şekilde çıkarak planladığımız tüm faaliyetleri hayata geçirme heyecanını şimdiden hissediyoruz.” diye konuştu.

Öte yandan Başkan Adayı Erin’i vatandaşların memnuniyetle karşıladığı gözlemlendi. 

Erin, seçim çalışmalarını sürdürüyor

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum