Kale eteğinde genişletme çalışmaları başladı

Şanlıurfa'da Başkan Beyazgül, 300 yapının kamulaştırıldığı Kale Eteği Projesi'nde genişletme çalışmalarının başlatıldığını duyurdu.

Kale eteğinde genişletme çalışmaları başladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'yı tarih ve turizmin önde gelen adresleri arasında ilk sıraya almaya kararlı Büyükşehir Belediyesi, bu kez Kale Eteği Projesi'nde genişletme çalışmalarına başlıyor. 300 yapıyı kamulaştırılarak bölgenin cazibe merkezine dönüştürmekte kararlı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bu kez mevcut çalışmanın genişletildiğini açıkladı. 

Alanda bir dizi incelemelerde bulunan Başkan Beyazgül, yaptığı değerlendirmesinde "12.000 yıllık geçmişiyle nice medeniyete ev sahipliği yapan şehrimiz “Kale Eteği Projesiyle” yeni bir cazibe merkezi daha kazanıyor. Tarihi dokuya uygun, yeşil alanlarla bu bölgeyi yeniden ihya ettik. Şimdi genişletiyoruz. İşte bu Şanlıurfaya Değer" diye seslendi. Başkan Beyazgül, temasları sırasında vatandaşların talep ve önerilerini de dinledi. Projenin Tarihi Urfa Kalesi’nin siluetinin ortaya çıkmasında son derece önemli olduğunu vurgulayan Başkan Beyazgül, benzer çalışmaların 2024 kurumsal planlaması dahilinde devam ettiğini kaydetti.

 

Kaynak:https://www.akbelediyeler.com/haber/kale-eteginde-yeni-donem-4136

Kale eteğinde genişletme çalışmaları başladı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum