Şanlıurfaspor’da bir ayrılık daha

Şanlıurfaspor'da 2022-2023 sezonunda forma giyen ve 1. Lig'e yükselişte önemli rol oynayan 25 yaşındaki sağ bek Seyit Gazanfer, duygusal bir veda mesajı ile takımdan ayrıldığını duyurdu.

Şanlıurfaspor’da bir ayrılık daha

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Astor Enerji Şanlıurfaspor'da yaprak dökümü devam ediyor.

Şanlıurfaspor’da şampiyonluk yaşayan Seyit Gazanfer, sarı-yeşili ekipten ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

“ŞANLIURFA HALKI BENİM İÇİN HER ZAMAN ÖZEL KALACAKTIR”

Yaşanan deprem ve sel felaketine rağmen Şanlıurfaspor ile şampiyonluk yaşayan ve 1. Lig'de mücadele eden Gazanfer, veda mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Yaşanan deprem ve sel felaketine rağmen şampiyonluk yaşadığım, 1. Lig’de formasını giydiğim oynadığım her saniyenin hakkını vermeye çalıştığım ve birbirinden güzel dostluklar edindiğim Şanlıurfaspor’a veda ediyorum. Bu süre zarfında çalıştığım başkanlarımıza, teknik ekibimize, sportif direktörlerimize ve kulüp çalışanlarına teşekkürü bir borç bilirim. Kulüp içinde yaşanan haksızlığa rağmen Şanlıurfaspor ve Şanlıurfa halkı benim için her zaman özel kalacaktır. Hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun. Güneşli günlerde tekrardan görüşmek dileğiyle hoşçakalın."

BİHA 

Şanlıurfaspor’da bir ayrılık daha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum