Şehit kızına polisten doğum günü sürprizi

Şanlıurfa’da şehit polis Hasan Hüseyin Çalışkan’ın kızı Yağmur’a polis ekipleri tarafından doğum günü sürprizi yapıldı.

Şehit kızına polisten doğum günü sürprizi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabından paylaşılan görselde, “Emanetleriniz, Bizim En Kıymetlilerimizdir. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü olarak, Şehidimiz Hasan Hüseyin Çalışkan’ın Kıymetli Emaneti Güzel Yağmur’umuz ile Doğum Gününde Bir Araya Geldik. Yeni Yaşının Kendisine Sağlık, Huzur, Başarı ve Mutluluk Getirmesini Temenni Ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca Bir Gün Değil, Her Gün Yanınızdayız sloganıyla paylaşılan video da yağmur için doğum günü pastası kesildiği görüldü.Şanlıurfa’da İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabından paylaşılan görselde, “Emanetleriniz, Bizim En Kıymetlilerimizdir. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü olarak, Şehidimiz Hasan Hüseyin Çalışkan’ın Kıymetli Emaneti Güzel Yağmur’umuz ile Doğum Gününde Bir Araya Geldik. Yeni Yaşının Kendisine Sağlık, Huzur, Başarı ve Mutluluk Getirmesini Temenni Ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca Bir Gün Değil, Her Gün Yanınızdayız sloganıyla paylaşılan video da yağmur için doğum günü pastası kesildiği görüldü.

Şehit kızına polisten doğum günü sürprizi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum