Viranşehir'de modern yol atağı

Kentin dört bir yanında yaptığı çalışmalarla yolları konforlu hale getiren Viranşehir Belediyesi, Sulutepe, Işıldar ve Usluca Mahalleleri grup yolunu da sıcak asfalt konforuyla buluşturdu.

Viranşehir'de modern yol atağı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Viranşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile alt yapısı tamamlanan bölgelerde sıcak asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Ekipler, bu kapsamda Sulutepe, Işıldar ve Usluca Mahalleleri grup yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı. Hummalı çalışma yürüten ekipler, Sulutepe, Işıldar ve Usluca Mahalleleri grup yolunu asfalt çalışmaları sayesinde daha modern bir hale getirdi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, güzel şehrimizde alt yapısı biten tüm cadde ve sokaklarını yenilemeye, ulaşım konforunu ve kalitesini arttıracak çalışmalara ilçe genelinde devam ettiklerini söyledi. Sulutepe, Işıldar ve Usluca Mahalleleri grup yolunu da sıcak asfaltla buluşturduklarını vurgulayan Başkan Ekinci, “İlçemizi geliştirmek, güzelleştirmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz. Yapılan ve yapılacak asfalt çalışmalarının hemşerilerimize ve Viranşehir’imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Asfalt çalışmalarından memnun kalan mahalle sakinleri de çalışmalar nedeniyle Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve belediye ekiplerine teşekkür etti. 

Viranşehir Belediyesi tarafından İlçe merkez ve Kırsal Mahallelerde yol yapım çalışmalarının aralıksız devam edeceği belirtildi.

Viranşehir'de modern yol atağı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum